TOP

Fabienne Chapot lanceert kinderschoenenlijn

Fabienne Chapot, oprichter en eigenaar van het gelijknamige lifestylemerk, komt met een eigen kinderschoenenlijn: Fabienne Chapot Petit.

De collectie kinderschoenen van Fabienne Chapot Petit bestaat uit zo’n 25 modellen – vijf stijlen in vijf kleuren – voor jongens en meisjes. Ze worden gemaakt in de maten 19-24 (baby) en 24-36 (kids). De verkoopprijzen van de kinderschoenen liggen tussen de €99,95 en €124,95. Dat meldt vakblad Schoenvisie.

Fabienne Chapot Petit 1

Grappig 

De nieuwe kinderschoenenlijn bestaat uit klassieke schoenmodellen met een twist, zoals sterren, harten of een grappige patch. Chapot wil designs maken die vrolijkheid uitstralen en tegelijkertijd heel draagbaar zijn.

Fabienne Chapot Petit 3 Fabienne Chapot Petit 4

Licentiepartner

Fabienne Chapot Petit is ontwikkeld in samenwerking met licentiepartner Zandbergen Footwear. Chapot heeft er bewust voor gekozen om de productie en verkoop aan een andere partij uit te besteden. Door de samenwerking bespaart de ontwerpster naar eigen zeggen tijd. “Natuurlijk hadden we dat ook zelf kunnen doen, maar dan had ik daar eigen mensen voor moeten aannemen en een aparte strategie voor moeten ontwikkelen. Die tijd hebben we op dit moment niet.”