TOP

Volg jij Bengels al op Instagram en Facebook?

Er gebeurt veel op de socialmedia-accounts van Bengels. Updates van trends, beurzen of het laatste nieuws krijg je ook op Instagram en Facebook. Volg ons, like de posts en deel wat je aanspreekt!

Als er een evenement of –beurs is, is Bengels erbij als het even kan. Van wat we doen, zien en horen in de kindermodebranche verspreiden we posts op Instagram en Facebook. Zo hebben we kort geleden de beurzen Market by Kleine FabriekPlaytime Paris en KID in Paris bezocht en waren we deze week op lifestylebeurs showUp in de Expo Haarlemmermeer. Je kunt de foto’s bekijken op onze socialmedia-accounts en als je ons volgt blijf je automatisch op de hoogte van het kindermode- en lifestylenieuws.

Nieuwsgierig

Natuurlijk brengen we ook op onze site elke week nieuws en achtergronden over kindermodewinkeliers, retailen, marktontwikkelingen, collecties, merken en leveranciers. Mocht je zelf wat leuks te melden hebben of een idee hebben voor een artikel, stuur ons gerust een bericht: redactie@bengels.nl. We blijven nieuwsgierig! Ben jij dat ook? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, dan houden wij jou automatisch op de hoogte van jouw branche.