TOP
feetje wafelpyjama

Feetje Babykleding presenteert zomerse specials van populaire wafelpyjama’s

Feetje, het kleine zusje van Jubel en Sturdy, heeft dit voorjaar een limited edition-collectie van de iconische wafelpyjama’s gelanceerd. De Summer Special Wafel-collectie bevat vier varianten in twee nieuwe kleuren, namelijk Streep Navy en Terra Pink. Deze exclusieve collectie is vanaf april verkrijgbaar in zowel de winkel als online.

Feetje’s wafelpyjama’s zijn al meer dan 40 jaar een geliefd item onder kinderen. Als variatie op het bekende ontwerp, heeft Feetje besloten om eenmalig een limited edition-collectie uit te brengen. Deze Summer Special Wafel-collectie omvat een romper, jurk, shortama en lange pyjama in de nieuwe kleuren.

De wafelcollectie is uniek en daarom zijn deze items slechts in beperkte oplage beschikbaar. Het zijn ware ‘collectors items’. De wafelpyjama, shortama en jurk zijn verkrijgbaar in maten 56 t/m 152, terwijl de wafelromper beschikbaar is in maten 56 t/m 86.

Klanten kunnen vanaf vorige maand de Summer Special Wafel-collectie vinden bij de vaste verkooppunten van Feetje, zowel online als in de fysieke winkels.