TOP
stokke tripptrapp glacier green

Stokke Tripp Trapp® en Classic Kussens in nieuwe kleuren

Bij Stokke is de natuur altijd een grote inspiratiebron geweest. Vooral het prachtige landschap van Noorwegen, waar de Tripp Trapp® stoel vandaan komt, heeft de ontwerpers geïnspireerd. Het is dan ook geen verrassing dat de nieuwste kleur voor deze iconische stoel geïnspireerd is op de natuurlijke schoonheid van de Noorse gletsjers.

Glacier Green

De kleur Glacier Green is geïnspireerd op de sprankelende, smaragdgroene wateren die omringd worden door ijs. Het is een frisse en opbeurende kleur die elk interieur een vleugje rust en warmte geeft. De neutrale kleur is veelzijdig genoeg om te combineren met andere kleuren, maar ook gedurfd genoeg om een statement te maken in huis. Met de Tripp Trapp® stoel in Glacier Green haal je de schoonheid van de Scandinavische natuur in huis.

De Tripp Trapp® stoel is tijdloos en duurzaam. Het groeit mee met je kind en kan zelfs op volwassen leeftijd nog gebruikt worden. Generaties lang kan er plezier aan beleefd worden. Combineer de stoel in Glacier Green met de nieuwe kleur van de Tripp Trapp® Baby Set voor een complete look.

Tripp Trapp® Classic Kussens gemaakt van 100% biologisch katoen

Stokke blijft zich inzetten voor een duurzame collectie en introduceert daarom twee nieuwe kleuren voor de Classic Kussens gemaakt van 100% biologisch katoen: Glacier Green en Wheat Cream. Beide kussens hebben geen coatinglagen en zijn veilig in gebruik. Het kussen in Wheat Cream heeft een subtiel patroon met natuurlijke details geïnspireerd op een van de Limas™ draagzakken. Het nieuwe kussen in de kleur Glacier Green is de eerste effen kleur die perfect past bij de stoel. De Tripp Trapp® Classic kussens voelen zacht aan en zijn interieur vriendelijk, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om je stoel te personaliseren.