TOP

Feetje Winter 2014

Feetje zorgt voor vrolijkheid in de koude en donkere winter periode! De collectie is kleurrijk en er is gebruik gemaakt van warme materialen als velours, french terry, peached jerseys, teddy en dubbele stoffen. Geen enkel kleintje zal het koud hebben met Feetje!

Schattig is het kernwoord voor de new born-collectie (maat 44-68). Er zijn weer verschillende thema’s in het offwhite, wit, grijs, roze en bleu. Daarnaast zijn er ook thema’s met fellere en stoerdere kleuren voor wanneer het iets minder zoet mag zijn. De padded wagenvestjes uit de wintercollectie 2013 waren een succes en zitten ook dit seizoen weer in de collectie.

Baby’s
Voor de baby’s (maat 56-74) zijn er kleurrijke thema’s met leuke artworks en alloverprints. Strepen, sterren, zigzagprints en animalprints zorgen ervoor dat er genoeg gebeurt. Maar ook op kleurgebied is er veel variatie met kleuren als fel roze, antraciet, groen, oranje, marine en melangekleuren.

Dreumesen
De dreumesen (maat 68-86) kunnen weer stoer aangekleed worden. Ook deze collecties zijn kleurrijk met kleuren als pink, kobalt, groen, rood, navy, antra en lime. Er zijn voor zowel jongens als meisjes sweat items met een denim look. Heel hip, maar toch nog comfortabel! De laatste levering is casual met een feestelijk tintje door bijvoorbeeld zilver lurex details voor de meisjes.

Nieuwe denimwassingen, gekleurde twill broekjes en winterjassen maken de collectie compleet.

Feetje