TOP

Barts winter 2014/2015: Fashion en fun voor kids

Komend winterseizoen 2014/2015 verrast accessoiremerk Barts weer met een brede collectie tiener-, kinder- en babystijlen. Nieuwe technieken in opvallende combinaties van materialen, ook bij de kids!

Barts is er in geslaagd zich verder te ontwikkelen. Deze wintereditie is het merk te bewonderen op de Kleine Fabriek, een must voor elke kinderwinkel.

Kleuren en technieken
Sparkle, Paint Special, Fishermen, Dandy en Text zijn thema’s die als inspiratiebron voor de collectie zijn gebruikt. Dit geeft ieder segment van de kindercollectie zijn eigen identiteit. Naast de basics vind je bij Barts veel vernieuwing, zowel in kleuren als technieken.

Stoere pailletten, goud en zilver, coatings, studs en lurex zorgen voor verrassende combinaties in de meidencollectie. Dip dye en spray dye-invloeden vind je terug in alle lijnen, zelfs voor de allerkleinsten. Dit zorgt voor een kleurrijk en vrolijk geheel.

Industrieel en rauw zijn de kenmerken voor de stoere jongens- en tienerlijn. Details maken het af. Sloppy mutsen, turn ups en petjes met mooie labelling zorgen voor een retro/vintage look.

Allerkleinsten
Voor de allerkleinsten vind je naast klassiek roze, wit en blauw ook onverwachte combinaties. Zoet en stoer wisselen elkaar af. Natuurlijk wordt ook het populaire dierenthema door de hele lijn niet vergeten. De funny faces, oortjes en aaibare materialen maken het onweerstaanbaar.

Barts
Het merk Barts blijft verrassen, zowel in de breedte als in de diepte. Mooie materialen, commerciële en vooruitstrevende designs brengen warmte en sfeer. Een brede range aan maten en bijpassende setjes zorgen ervoor dat de nieuwe kindercollectie niet mag ontbreken in je winkel.

Naast de Kleine Fabriek is de collectie natuurlijk ook te zien op het architectonische hoofdkantoor in de Amsterdamse havens. Een unieke combinatie die je moet zien!

Technische informatie

Voor meer informatie: kijk op www.barts.eu of bel met 020-4208585

 Barts1   

Barts2