TOP

Mim-pi’s wintercollectie 2014

Fijne tricots, knuffelbare breisels, nachtblauw en neon-oranje. Mim-pi’s wintercollectie 2014 is er wederom één waar je vrolijk van wordt!

Zoals altijd zijn de modetrends gevangen in de details. Hier en daar een polkadot, felgekleurde haaksels, tule en pompons geven elk jurkje de bijzondere Mim-pi look.

Handwerken
Ontwerpster Eleonora Nieuwenhuizen: “De inspiratie was handwerken. Ik zag zoveel brei-cafés opkomen en mensen om me heen gingen ineens massaal naar haakworkshops. Men wil iets unieks, geen massaproductie.”

Eleonora vertaalde dit naar gehaakte randjes aan jurkjes en pompons die aan een rokje hangen. Ze gaf handwerk een hippe en kleurrijke look in haar nieuwe collectie.

Poesjes-trend
“Een andere bron van inspiratie was London, waar ik de poesjestrend ontdekte. Zo lief, en helemaal Mim-pi. Deze poezen spinnen zich door mijn collectie heen. Ik maakte zelfs een jurk met poezenoortjes bovenop de capuchon.”

Mim-pi
Mim-pi is een Nederlands kindermerk voor meisjes. Altijd vernieuwend, lief, hip en betaalbaar. Oprichter en ontwerpster is Eleonora Nieuwenhuizen. Mim-pi betekent ‘dromen’ in het Balinees en Indonesisch.

Technische informatie
Elk jaar brengt Mim-pi een winter- en zomercollectie uit. In de derde week van januari wordt zomer 2014 uitgeleverd, in de derde week van juli winter 2014. Voor meer informatie kun je kijken op www.mim-pi.com of kun je mailen naar info@mim-pi.com.