TOP

Flavourites opent Flavourites Store

Tijdens de vijfde editie van het event Flavourites Live lanceerde Flavourites.nl de Flavourites Store. De verzamelplaats voor webwinkels heeft hiermee nu een eigen webshop.

Afgelopen weekend vond het event Flavourites Live plaats. Webshops die aangesloten zijn bij Flavourites.nl kregen hier de mogelijkheid zich een keer offline te presenteren. Normaal gesproken zijn de webshops alleen online via Flavourites.nl te bezoeken. Flavourites.nl is hiermee een etalage voor webwinkels te noemen. Met de Flavourites Store opende Flavourites.nl afgelopen weekend zijn eerste eigen webshop.

Flavourites Store

In het nieuwe webwarenhuis van Flavourites.nl zijn duizenden producten van honderden verschillende webshops te koop via één centraal winkelmandje. Flavourites Store moet uitgroeien tot ‘een soort Wehkamp, maar dan voor de niche’, aldus Natascha Kloosterman van Flavourites.nl. Flavourites mikt op drukbezette vrouwen. Die hebben zelf geen tijd om de leukste webshops te selecteren. De leukste producten uit de leukste shops op Flavourites.nl krijgen een plek op de Flavourites Store.

Verdienmodel

Voor een plekje op Flavourites.nl betalen shops een vast bedrag. Tegen extra betaling wordt hun webshop beter zichtbaar. Voor opname in de Flavourites Store betalen webwinkeliers één vast bedrag en een verkoopcommissie op basis van gerealiseerde verkopen. Andere webwinkelportals als Vergelijk.nl, Beslist.nl en Kieskeurig.nl werkten al eerder met een dergelijk performance based model.