TOP

Plak eens een echte Piet Paris

Kinderen en kleine ongelukjes: het is vaak onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Maar vanaf maandag 25 november zijn er wel heel leuke én vooral goede pleisters verkrijgbaar. De Emma Pleister ontworpen door de bekende mode- illustrator Piet Paris.

Naast dat de Emma Pleister er vrolijk en stijlvol uitziet met een groot gekleurd uitroepteken, steun je met de koop ervan ook een goed doel. Van de opbrengst van een pakje pleisters (3,49 euro) gaat 2 euro naar de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam, dat het besteedt aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, innovatieve behandelingen en goede faciliteiten.

Zelfstandige kinderwinkels

De Emma Pleisters zijn vanaf 25 november te koop via onder andere www.emmapleister.nl, De Kinderkledingwinkel, Prénatal, Accessorize en Sissy Boy. Daarnaast kunnen ook zelfstandige (kinder)winkels de pleisters inkopen. De inkoopprijs voor een pakje pleisters is 2,30 exclusief 6% BTW. Een pos-display voor 18 doosjes wordt meegeleverd. 

Colin Farrell

Dat de Emma Pleisters niet alleen goed staan bij kinderen, maar ook bij volwassenen hebben bekende ouders als Doutzen Kroes, Daphne Dekkers, Sylvana Simons en zelfs de Ierse acteur Colin Farrell, inmiddels al via de campagne en social media bewezen.