TOP

Frankie & Liberty: zowel voor tieners als voor kids van 2-8 jaar

De jaren tachtig zijn de inspiratiebron Frankie & Liberty in de tienermeiden collectie voor de lente van 2022.

Nieuw dit seizoen zijn de coole neutralen wit en zwart en de heldere pastelkleuren butter yelow, purple rain en cool sand. De grafische driehoeksvormen en matzilveren details zijn een rode draad in de collecties. Opvallend zijn onder meer de damaged denim, smocked tops en de cropped sweat vestjes. De materialen zijn natuurlijk zoals de grafische vogelprints in viscose die worden gebruikt in gelaagde rokjes en bustier topjes met pofmouwtjes.

De tweede levering is uitgewerkt in de kleuren cool brown, beach blush, cool sand en clash pink in combinatie met pure white. Bi-colour bloemetjes, ruitjes en grafische prints zijn verwerkt in jurkjes, broekrokjes en topjes met pofmouwtjes en ophaalkoordjes. De carrot shape sweat broeken geven een extra relaxte touch in deze levering. De jassencollectie bestaat uit biker jacks met studs, een vintage bomber en een oversized bodywarmer.

Voor de kids van 2-8 jaar is de eerst zomercollectie van Frankie & Friends bedacht vanuit de fantasiewereld van kleine kinderen. ‘Imaginairy Friends’ zijn de inspiratie voor Zomer 22.

In de kinderwereld kan iedereen een vriend zijn. Van dieren en knuffels tot speeltjes en denkbeeldige vrienden. Dit is gecombineerd met elementen uit de natuur.

De kleuren zijn tijdloos en neutraal en de prints zijn verfijnd en grafisch. Zachte stofjes en viscose materialen voor de meisjes in topjes, rokjes en jurkjes.

Voor de jongens luxe sweat in color blocking en slub jersey Tees in botergeel met zacht-bruine –  en zandtinten met fantasievolle artworks.

De artworks zijn handgetekend en de materialen zijn natuurlijk.  Altijd met een element van humor voor de ouders en aansprekend voor de kids.

Info: frankieandliberty.com, hello@frankieandliberty.com 06-24871419 (Anja Lammers)