TOP

Genomineerden Baby Innovation Award 2016 bekend

Onlangs koos een vakjury bestaand uit Fabulous mama & family, TNO, Consumentenbond, Buro Raak, PR-bureau De Perswinkel, BabyBeGood en VeiligheidNL de genomineerden voor de Baby Innovation Award 2016.

Gekozen werd uit talloze nieuw geïntroduceerde baby- en peuterproducten die zich onlangs op de Nederlandse markt hebben gepresenteerd. De jury lette bij het maken van haar keuze op onder andere innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design, vakmanschap en veiligheid.

 

Categorieën

Een nieuwe categorie is de zogenaamde Green Award. Organisator Carola Siksma-Ruiters: “De Green Award is een belangrijke toevoeging, steeds meer merken zijn bewust bezig om hun merk ‘groener’ te krijgen en dat belonen we graag met deze award.” Ook deze editie is er een verscheidenheid aan producten genomineerd, van de kleinst opvouwbare buggy, modulair meegroeisysteem voor de babykamer tot speelgoed dat volledig is gemaakt van planten. De categorieën waarvoor prijzen worden uitgereikt zijn, naast de Green Award, Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration, Toys & Gifts.

 

Stembus

Medio januari beoordelen moeders uit de praktijk de producten tijdens de Mama Jurydag. Daarnaast kan iedereen in Nederland vanaf 1 december online stemmen. De stemmen van de vakjury, de Mama Jurydag en online stemmers bepalen samen wie de winnaar wordt. Deze winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs die plaatsvind van 24 tot en met 28 februari 2016. De Baby Innovation Award is een initiatief van vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en Fabulous mama & family.

 

 

Baby Innovation Award 1