TOP

Gezien op Ciff Kids: wintertrends kindermode 2011

Ciff Kids heeft een spetterende trendshow die gebaseerd is op de thema's van trendprognosebureau Pecler in Parijs. Bengels fotografeerde ze voor je.

De vier thema’s voor winter 2011

Gold Medalist:
De jacht, paardrijden, kostschool en andere Britse tradities geven dit thema een traditioneel tintje. De kleuren zijn diep en klassiek, met rood, groen, geel, en kobalt, maar ook de klassieke naturellen als cognac (denk aan het gebruik als leerkleur). De ingrediënten zijn ruiten, strepen, colberts, knickerbockers en hoge paardrijlaarzen….

World Remix:
Verschillende wereldculturen worden in de keukenmachine gemixt en daar komt dan iets compleet nieuws uit. De kleuren zijn ingetogen, met verschillende naturellen, bruinen en blauwen als basiskleuren. De ingrediënten zijn folkloristische dessins, hybride kledingstukken als cape, schort en col en verschillende wolsoorten variërend van harig en volumineus, tot superzachte gladde garens. ….

Far-off Lands:
Dit thema speelt in een tijdloze droom ergens tussen de Middeleeuwen en de toekomst. We zijn moe van het haastige bestaan en verlangen naar een idyllisch en eerlijk leven op het platteland  Dat levert een poëtisch palet van verschillende tinten roze, oranje en rood, maar ook bruin en beige. Denk aan aaibare lievelingskledingstukken als belangrijkste items.

Eco-Optimistic:
Het thema Eco-Optimistic is een reactie op complexe vraagstukken. De knallende kleuren stralen optimisme en simplisme uit. Een en ander leidt tot een gemakkelijke, casual garderobe met (colored) jeans, grafische dessins, knallende jacks en tops en nieuwe materialen als rubber voor boots.

Klik op de pijltjes om de slideshow te zien