TOP

Grote en nieuwe namen op Market by Kleine Fabriek

Over een paar weken is het zover: dan ontmoeten alle spelers uit de kindermodebranche elkaar weer op Market by Kleine Fabriek. Welke nieuwe namen en shops kun je op 8 en 9 januari 2017 verwachten?

In de Parkhal van de Rai in Amsterdam kolkt het op zondag 8 en maandag 9 januari 2017 van de professionals, merken en winkeliers uit de kindermodebranche. Zo vlak voor de start van Market by Kleine Fabriek heeft zich nog een aantal bekende kinderlabels aangemeld: Bellerose, Popupshop, Molo, Zadig & Voltaire, Replay, Mayoral, Antony Morato, Beebielove, Claesen’s, Gsus, Mimpi, Jake Fischer, Koeka en Falke.

Missoni

Nieuw deze editie zijn de merken Margherita Kids by Margherita Missoni, By-Bar van Barbara Brenninkmeijer en Petit by Sofie Schnoor, het kidslabel van deze internationaal bekende Deense ontwerpster.


Lees ook: Missoni debuteert op Kleine Fabriek en het interview met Barbara Brenninkmeijer


Ook voor het eerst 

Ook voor het eerst te bewonderen zijn kledingmerk Redskins, de mutsen van Nordbron en de stoere donsjassen van Riders on the Storm. En er zijn nog meer nieuwe namen: het Deense merk The New voor jongens en meisjes van 3 tot 14 jaar, het Deens/Zwitserse Mini Fabrik voor knitwear voor kleintjes, het Australische Paper Wings, Bonjour Maurice, Leoca Paris, Sticky Lemon, Picnik Barcelona, Blauer, Studio Maison en het coole sokkenlabel MP Denmark.

Home&gift

In de categorie home & gift geven het Deense Design Letters, het Amerikaans/Koreaanse teken- en knutselmerk Jaq Jaq Bird en de superslimme speelmat/opbergzak van Play & Go voor het eerst acte de présence.

Netwerken en shoppen

Naast netwerken en collecties bekijken, biedt Market by Kleine Fabriek ook weer mogelijkheid om te shoppen. In de speciaal ontworpen kraampjes in de entree staan Monk & Anna, het eigen label van Rilla go Rilla, er met hun mooiste schrijfwaar, tassen en home textiles en boekettenservice Bloomon. En Indie Kids selecteerde speciaal voor deze editie merkjes ‘tussen kunst en kids’, onderverdeeld in drie ‘kunststromingen’: Modern Art, Dutch Masters en Natural Museum.

Leesvoer

Daarnaast is er volop leesvoer verkrijgbaar bij de Market by Kleine Fabriek magazine desk en de kraam van De Amsterdamse Boekhandel. Ook in deze hoek zit Mathil die live tasje beschildert met haar tekst-artworks.