TOP

Inkooptip: Charlie, capes for kids

Je kent het wel, je wil je kind even snel een jas aantrekken, maar daar heeft je kind toevallig nét even geen zin in. Dan is een cape van Charlie de oplossing. Met deze handige warme capes heb je je kind in een handomdraai warm aangekleed.

Charlie is een collectie capes voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. De capes bestaan uit warme materialen en slechts 1 knoop. Ideaal als je kind even tegenstribbelt bij het aantrekken van een jas, geen gedoe meer met armpjes die in mouwen moeten worden gepropt. Dat was ook precies de reden dat Atie van der Weijden deze capes is gaan ontwerpen. Zoals ze zelf zegt: “Ik ben wat dat betreft nu eenmaal niet zo heel handig.” Een tegenstribbelende baby aankleden en dan ook nog in een jasje prutsen, ze kreeg het er benauwd van, zegt ze op de website van Charlie.

Ontwerp

Wél handig is Van der Weijden in het ontwerpen en maken van capes. “De eerste reacties waren zo positief dat ik ermee verder ben gegaan. De eerste 20 stuks waren zo verkocht.” Inmiddels heeft ze de productie uitbesteed om aan de vraag te kunnen voldoen.

Warme materialen

De collectie bestaat nu uit 7 verschillende capes. Ze zijn gemaakt van zachte warme stoffen zoals imitatievacht en velours van katoen. De capes zijn afgewerkt met één simpele knoop. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder capuchon. De maatrange loopt van 50 tot en met 110.

Verkrijgbaar

De capes zijn voor consumenten te bestellen via de website van Charlie, maar retailers kunnen ze ook inkopen. De winkelprijzen liggen tussen de 59 en 60 euro.

Contactinformatie:
Charlie
www.aboutcharlie.nl
t +31 6 48063259
e info@aboutcharlie.nl