TOP

Inschrijving Dutch Retail Experience Awards 2017 geopend

Kindermodewinkeliers die menen dat ze in hun zaak een bijzondere beleving voor de klant creëren, kunnen zich nu aanmelden voor de Dutch Retail Experience Awards. De inschrijving sluit op 15 mei 2017.

Sinds 2012 worden elk jaar tijdens de Dutch Retail Awards retailers beloond die wat extra’s voor hun klanten doen. De awards worden uitgereikt aan retailers die een beleving aan hun klant geven die volledig bij deze tijd past. Belangrijke aspecten volgens de organisatie zijn authenticiteit, de uitstraling van de winkel, het merkenaanbod, personeel en de presentatie.

De inschrijving is geopend tot en met 15 mei 2017 voor alle mode- en lifestylewinkels. Zondag 9 juli 2017 wordt de uitslag bekendgemaakt op Soul Salon. De prijzen worden verdeeld door een deskundige vakjury en daarnaast is er ook een publieksprijs te winnen.

 

Retailers kunnen meedingen naar verschillende prijzen:

– Publieksprijs per categorie Dutch Retail Experience Award

– Best Customer Experience Award, voor de retailer die de beste klantbeleving neerzet.

– Retail Excellence Award, voor de gevestigde retailer die zich onderscheidt in langdurige klantenbinding.

– Most Innovative Store Award, voor de jonge retailer die minder dan vijf jaar actief is en uitblinkt in originaliteit.

– Online Experience Award, voor de webshop die de beste online beleving kan creëren.

– European Retail Experience Award – om de Nederlandse retailers te inspireren en buitenlandse concepten onder de aandacht te brengen.

 

Voorgaande jaren vielen onder andere Suhka uit Amsterdam, Jansen Noy uit Sevenum en Dedicated uit Nijmegen in de prijzen.