TOP

Kids Department wint ‘Gezelligste winkel’ regio Westland [interview]

Kindermodewinkel Kids Department bestaat pas 1 jaar en heeft nu al de titel 'Gezelligste winkel' in de regio Westland gewonnen. Bengels praat met Ronny Wolswijk, medewerker van de shop,

Hoe kan het dat de winkel al na een jaar bestaan zo’n prijs wint?

 

“Voordat de winkel werd geopend hadden wij al een webshop en we hebben een tijdelijke winkel gehad in Rotterdam. Daarnaast doen we volop aan social media en staan op beurzen, het contact met klanten was er dus al volop.”

 

 

Wat maakt jullie zo bijzonder?

 

“We zijn een jong en dynamisch bedrijf waarmee we bijna 24/7 bezig zijn. We kijken altijd uit naar de trends en nieuwe merken. Mede door het servicegerichte werken in combinatie met gevoerde collecties, denken wij deze prijs gewonnen te hebben. Het is echt een superleuke erkenning dat klanten ons de gezelligste winkel van de regio vinden.”

 

 

Hoe onderscheidt de winkel zich van andere kindermodewinkels?

 

“De look & feel van de winkel en de gevoerde collecties. Dat in combinatie met leuke events zoals het JustbyManon Styling Event.”

 

 

Hoe ziet het assortiment van Kids Department eruit?

 

“We proberen een goede mix te zoeken tussen de commerciële en minder commerciële merken. Het assortiment bestaat bijvoorbeeld uit Molo, Bellerose, Mini Rodini en Bobo Choses. Met als nieuwste aanwinst The Animals Observatory en Miss Ruby Tuesday. Daarnaast komen er deze zomer een paar nieuwe merken bij zoals Nununu en Soft Gallery.”

 

 

Hoe gaan jullie dit vieren?

 

“Tijd om te vieren is er nu niet echt. De grote beurzen en agentschappen moeten bezocht worden. Daarnaast komen de nieuwe collecties ook al volop binnen en zijn we bezig ook nog bezig met de sale.”

 

 

Wat zijn de toekomstplannen?

 

“Doorgaan met de weg die we zijn ingeslagen. En vooral onze ogen open houden voor nieuwe leuke merken. Daarnaast zijn we achter de schermen bezig allerlei nieuwe plannen voor de uitbreiding van het assortiment.”

 

Kidsdepartment 1

 

Kidsdepartment 3

 

Kidsdepartment 4

 

Kidsdepartment 2