TOP

Kinderkledingwebshop Floor & Daan krijgt nieuwe eigenaar

Kinderkledingwebshop Floor & Daan heeft een nieuwe eigenaar. Anja Dirksen zal de webshop per november van haar zus overnemen.

De webshop Floor & Daan wordt nu gerund door Jacqueline Benthem. Maar doordat zij naar Amerika emigreert, neemt haar jongere zus Anja Dirksen de webshop over. Vanaf november 2013 is zij verantwoordelijk voor het hele beheer ervan.

Betaalbare kindermode
Op de webshop kan je terecht voor betaalbare kindermode in de maten 50 tot en met 140. Merken zoals Ralph Lauren, Lief!, Tommy Hilfiger, Imps & Elfs, Burberry, Riverwoods en Vingino zijn onder andere te verkrijgen op de webshop. Doordat Jacqueline zelf een tweeling heeft, verkoopt ze ook kleding die leuke combinaties aanbieden voor tweelingen, zoals twee dezelfde of soortgelijke kledingstukken.

Zelf kleding aanbieden
Het is ook mogelijk  om zelf kinderkleding aan te bieden aan Floor & Daan. Wordt een kledingstuk verkocht, dan ontvangt de aanbieder 50 procent van de verkoopprijs.

Toekomstplannen
In de toekomst wil de nieuwe eigenaar Anja Floor & Daan misschien uitbreiden met kinderaccessoires. Doordat de huidige eigenaar Jacqueline naar Amerika verhuist, hebben de zussen het idee om te profiteren van connecties met Amerika.

www.floorendaan.nl