TOP

Weekendtip: Webshop Till You Drop

Webshop Till You Drop staat weer voor de deur. Op 12 en 13 oktober kun je tijdens het evenement in Utrecht real life winkelen bij de leukste webwinkels van Nederland.

Het evenement Webshop Till You Drop wordt voor de tweede keer georganiseerd. Dit keer op zaterdag 12 en zondag 13 oktober in DeFabrique in Utrecht.

Tijdens dit weekend presenteren online shops zich een keer niet op het web, maar in real life. Je kunt producten bekijken, kleding passen en kennismaken met eigenaren van de verschillende webwinkels.

Locatie
De locatie van Webshop Till You Drop is DeFabrique in Utrecht en heeft een karakteristieke en industriële sfeer. Defabrique biedt een podium aan ruim 100 webwinkels, dus er is voor ieder wat wils. Voor originele baby- en kinderkleding en accessoires is het leuk winkelen bij bijvoorbeeld Mini&Me, Atelier Kiddies, Aapje4Kids en Winkel van TaaTaa. Ook kleding voor volwassenen en designartikelen zijn te koop op dit evenement.

Tickets
Kaarten voor dit evenement kosten 7,50 euro. Je kunt ook je tickets aan de kassa kopen, die kosten 10 euro. Kinderen tot en met 4 jaar kunnen gratis naar binnen.

http://www.webshoptillyoudrop.nl/