TOP

Kinderlifestylemerk lief! presenteert meidengroep

Het Nederlandse kinderlifestylemerk lief! heeft een nieuwe meidengroep gepresenteerd: ‘Wij zijn Lief!’

De nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! bestaat uit vier meiden: Emma, Anne, Fleur en Tecula. Het eerste nummer heeft dezelfde titel als de naam van de formatie. Later dit jaar worden er nog twee videoclips gelanceerd: ‘Knuffeldierenfeest’ en ‘Op Safari’. Er zullen ook nog extra liedjes van de meidengroep volgen, staat in het persbericht.

Entertainment

De groep prijkt op de nieuwste cover van de Junior Special van het tijdschrift 100% NL. Wij zijn Lief! zal binnenkort te zien zijn bij allerlei podia en festiviteiten, waar de vier meiden samen zullen zingen en dansen voor alle kinderen in Nederland en België. De meidengroep is een initiatief van Studio32 dat zich richt op kids entertainment. “Lief! lifestyle is als licentiehouder betrokken bij het project en zal zich aan de zijlijn bezig houden met pr- en marketing activiteiten”, legt John van den Herik van lief! Lifestyle uit. 

Over lief!

Lief! Lifestyle is vanaf medio 2015 onderdeel van de Duitse Kids Fashion Groep. Sinds de overname is moederbedrijf KFG verantwoordelijk voor de productie van de lief! kleding en houdt lief! Lifestyle zich bezig met het design van meer dan 20 productgroepen, de branding, marketing en licensing.