TOP

Kindermode voor zomer 2018 ‘rockt’

Het modebeeld voor kids rockt in zomer 2018. Stoere patches en ruige prints sieren grijze en zwarte T-shirts en denim jacks, zo is in Bengels #4 te lezen.

Als het aan de kindermodemerken en -inkopers ligt, gaan kids in zomer 2018 over straat als kleine rocksterren met oldskool logo’s, urban graffitiprints, verfspetters en – het blijft een trend! – patches in alle kleuren en formaten. Voor meisjes komen daar borduursels bij, van bijvoorbeeld rode rozen en vogels.

D-xel zomer 2018

D-XEL zomer 2018, gezien op CIFF Kids.

Les Coyotes de Paris zomer 2018 CIFF Kids

Collectie van Lea Coyotes de Paris, CIFF Kids.

Vintage

In Bengels #4 lees je precies wat de trends worden komende zomer. Ook kun je via ons vakblad aan kleurkaarten komen, handig bij inkoop en het geven van advies in de winkel.  Komende zomer worden jeans meer vintage, met gerafelde zoom en kapotte knieën. Die gedragen look zie je ook terug op schoenen en sneakers. Om de look af te maken, combineer je het met een leren jack of panterprintje, een stoere pet of vingerloze handschoenen.

Diesel zomer 2018

Retoutr zomer 2018

De trends voor komende zomer volgt Bengels op de voet voor retailers. Recent waren we op de kindermodevakbeurs CIFF Kids en maakten er een verslag van. In de printdities van ons kindermodevakblad worden de trends uitgebreid uitgelicht met legio voorbeelden. Als abonnee van Bengels krijg je kleurkaarten grtais. Je kunt ze ook bestellen op onze site, klik daarvoor op deze link.