TOP

Quapi breidt uit op nieuwe stek

Kindermodemerk Quapi heeft een nieuw hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht. Het Nederlandse merk gaat van hier uit verder uitbreiden met onder meer een nieuw meidenmodelabel: Levv.

Het nieuwe hoofdkantoor aan de Veersedijk in Hendrik Ido Ambacht is woensdag 13 september 2017 officieel geopend. Het pand heeft onder meer een magazijn en acht showrooms. Quapi bezet vier van die acht. In dit gebouw vindt het volledige proces plaats; van styling, branding, inkoop, verkoop tot en met distributie naar diverse verkooppunten.

Derde verhuizing

Het is de derde verhuizing sinds de start van Quapi in 2010, vertelt eigenaar Monique van der Staay. “Het merk groeit steeds harder dan ik verwacht, maar nu hebben we een pand op de groei en dat is zeker nodig gezien de verdere expansieplannen die we hebben.”

Nieuw merk

Van der Staay en haar team gaan niet alleen uitbreiden met Quapi richting buitenland, maar tevens een nieuw kindermodemerk in de markt zetten. Dat merk heet Levv en zal in de winter van 2018 in de winkels verkrijgbaar zal zijn.

Style Labels

Vanwege deze uitbreiding heeft Quapi een nieuw bedrijf opgericht: Style Labels. Dit internationale kindermodebedrijf zal naast Quapi Kidswear, Quapi Babywear en Quapi Newborn in de merkenportfolio diverse nieuwe merken lanceren.

Knapperd

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor kinderen van 0-12 jaar. Het label kenmerkt zich door kleurrijke, vrolijke stoffen en prints. Het label wordt verkocht via meer dan 325 winkels in Nederland en buitenland en is daarnaast ook via verschillende webshops verkrijgbaar. Er zijn 2 collecties per jaar in verschillende leveringen, aangevuld met een Newborn collectie (maat 50 t/m 62). En, leuk om te weten: de naam is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent.