TOP

Kiran Badloe heeft in samenwerking met Vingino een kledinglijn ontwikkeld voor kids!

De olympisch windsurfer Kiran Badloe is een samenwerking aangegaan met Nederlands grootste kidsfashion merk Vingino. De topsporter heeft samen met Vingino een kledinglijn ontwikkeld voor de avontuurlijke- en sportieve outdoor kids. De eerste High Summer collectie wordt vanaf half april gelanceerd en is een collectie die volledig is geïnspireerd op windsurfen en beach life.

De kleurrijke collectie items zijn natuurlijk ook geïnspireerd op kledingitems die Kiran Badloe zelf draagt, denk hierbij aan oversized blouses, surfponcho’s en kleurrijke t-shirts met gave prints. Natuurlijk heeft Vingino ervoor gezorgd dat de items van de Kiran x Vingino collectie van de hoogste kwaliteit zijn, waar Vingino om bekend staat.

Het Kiran x Vingino logo is geïnspireerd op alles waar de surfer blij van wordt, namelijk de golven en de zee. Met de collectie van Kiran x Vingino ga je de zomer zeker goed tegemoet, laat het strand, de golven en het mooi weer maar komen!

Kiran Badloe is Europees kampioen en Wereld kampioen windsurfen. Zijn droom kwam in 2019 uit toen hij werd gekwalificeerd voor de Olympische spelen, welke in de zomer van 2021 wordt gespeeld.

Info: Beau Beugelsdijk marketing@vingino.com

  • Webshop: www.vingino.com en https://www.vingino.com/nl/jongens/collecties/kiran/
  • Facebook page: www.facebook.com/vinginojeans
  • Pinterest page: www.pinterest.com/vinginojeans
  • Instagram page: http://instagram.com/vinginojeans
  • YouTube page: http://www.youtube.com/user/vinginojeans