TOP

Lief! conceptstore geopend [fotoserie]

De eerste Lief! conceptstore is vrijdag 29 november geopend in Sliedrecht. En het ambitieuze merk heeft meer nieuws in petto.

De 1000m2 grote conceptstore biedt het gehele assortiment van inmiddels al meer dan 40 producten aan. Naast de bekende kinderkleding waar het allemaal mee begon, zijn er ook items als een Lief!-bakfiets (nieuw), fietshelmen (ook nieuw), scooter, vogelhuisjes, woonaccessoires, behang, verf, stationery, het populaire serviesgoed en het kookboek dat onlangs werd geïntroduceerd. Volgens eigenaar/CEO John van den Herik is dit ook precies de kracht van Lief: het totaalplaatje dat het lifestylemerk biedt.

Nieuwe mascottes
Tijdens de opening werden ook Teun en Fien, de nieuwe mascottes van Lief! Lifestyle gepresenteerd. Een bijpassende productenlijn is te vinden in de conceptstore. In het voorjaar van 2014 zal het grote publiek kennismaken met de characters, waarna de winkels zullen volgen.

Meer plannen
Lief! Lifestyle heeft nog meer plannen op stapel. Het is de bedoeling dat bij succes van de conceptstore er meer volgen. Onder meer in Noord- en Zuid Nederland en in België. Daarnaast zijn er gesprekken voor wholesale en retailexpansie in China. En volgt komend jaar ook een nieuw tuinconcept.