TOP

Little Indians opent pop-up in Mall of The Netherlands

Little Indians heeft een pop up-store geopend in het gloednieuwe winkelcentrum Mall of The Netherlands in Leidschendam.

“Ook wij hebben echt wel last gehad van corona”, aldus Vanessa Erasmus in het persbericht. “Daar waar normaal alles relatief soepel verloopt, duurt het productieproces bijvoorbeeld langer dan normaal. Met late leveringen en verkooppunten die gesloten blijven is het toch een spannende tijd. Ondanks dat geloof ik onze winkel.”

Little Indians is opgericht in 2014 en werkt nog steeds met dezelfde producent als in het begin. “De stoffen, het productie proces en de kwaliteit zijn er belangrijk. Dit is wat men in de Westfield mall ook echt zal terugzien. Het is fijn om mensen aan de stoffen te zien voelen. Soms komt de kwaliteit en zachtheid niet over op de webshop. Dat is zo zonde!” 

Collectie
De afgelopen periode is de collectie van Little Indians flink uitgebreid. Het doel was om ooit een hele kinderkamer in te kunnen richten met items van Little Indians, van kleding tot beddengoed en alle accessoires er omheen. Hierbij is met de lancering van het beddengoed, babynestjes, tassen (voor kinder & moeder), waterflessen, home collectie en voetenzakken vorig jaar een flinke slag geslagen. Deze items zijn allemaal te bekijken in de winkel.

Little Indians 
In 2014 is Little Indians opgericht door de Rotterdamse Vanessa Erasmus. Vanessa miste eigenzinnige collectie voor haar twee jongens. Met Little Indians wil ze een wereld creĆ«ren voor de kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder. De Little Indians producten worden onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd en zijn verkrijgbaar in 400 winkels verspreid over 25 landen. 

credit beeld: Little Indians