TOP

Marks & Spencer gaat samenwerking aan met model Jourdan Dunn

Moeder en model Jourdan Dunn heeft samengewerkt met Marks & Spencer om haar eerste kids-collectie te lanceren.

De nieuwe collectie heet Lil’ LonDunn by Jourdan Dunn en toont Jourdan’s liefde voor haar thuisstad Londen. Haar zesjarige zoon Riley was haar inspiratiebron en model tijdens het proces. De collectie is ontworpen voor jongens en meisjes tot 16 jaar en bestaat uit 22 items.

Jourdan Dunn zegt in een persbericht: “Ik ben altijd al een grote M&S-fan geweest en heb prachtige herinneringen van vroeger toen ik de winkel bezocht met mijn moeder. Mijn collectie is geïnspireerd door Londen en heeft de coole, urban uitstraling waar ik naar zoek als ik kleding koop voor Riley. Ik heb met veel plezier aan dit project met zo’n grote Britse retailer gewerkt en ik kan niet wachten om de kleding bij Riley en zijn vrienden te zien.”

‘M&S &*’ series

Lil’ LonDunn by Jourdan Dunn is de tweede collectie in de ‘M&S &*’ series. Dit is een serie exclusieve collecties in samenwerking met ontwerpers, merken en mode-iconen.

Stephanie Chen, trading director voor kidswear en home bij Marks & Spencer: “We zijn ontzettend trots en blij om met Jourdan te hebben gewerkt aan haar eerste kidscollectie. Ze heeft met ontzettend veel passie aan iedere fase van het project mee gewerkt. Ze heeft haar unieke inzichten als iconisch Brits model en werkende moeder gebruikt om zorgvuldig de stijl, het kleurenpalet en de uitstraling van de kleding en de campagne samen te stellen.”

Lil’ LonDunn by Jourdan Dunn zal in Nederland online verkrijgbaar zijn vanaf april 2016 via www.marksandspencer.eu