TOP

Mijn shop is top: Small Rebel

In deze rubriek gaat Bengels langs bijzondere kindermodewinkels. Want wat maakt de shop zo top? Dit keer is de beurt aan Miranda Knoops van webwinkel Smallrebel.com.

Waarom ben je een eigen webshop begonnen?

 

“Ik vond het lastig om jongenskleding te vinden in Nederlandse webshops die mij aanspraken. Ik zocht naar stoere, onderscheidende merken voor een mini me-effect. En dan niet de merken die overal al te vinden zijn. Zelf had ik altijd al een passie voor kleding en ik houd van styling en online marketing.”

 

Waarin onderscheid je je?

 

“Small Rebel is een webshop met bijzonder producten, ik probeer persoonlijk contact te onderhouden met klanten. Dat krijg ik vaak te horen van klanten. Als klanten twijfelen over maten, meet ik het zelf goed op en geef op basis hiervan advies. Daarnaast geef ik stylingadvies. Soms willen mensen een bepaald bedrag uitgeven en geven mij vrijheid om een pakket samen te stellen.”

 

 

Wat voor merkenpakket heb je?

 

Lucky No. 7, Small Rags en Noeser. Die laatste wilde ik per se in mijn shop om een verantwoorde keuze aan te kunnen bieden. Steeds meer merken zijn bezig om verantwoorde producten op de markt te brengen, zo is de kleding van Lucky No. 7 bijvoorbeeld grotendeels van biologisch katoen. En we verkopen Boof kinderschoentjes en diverse cadeauartikelen en wenskaarten. Ik verkoop schattige kleding, maar niet heel lievig of koddig. Het is voor stoere mannetjes, deze merken passen daar echt bij.”

 

 

Wat zijn je bestsellers?

 

“Dat is toch Small Rags, ik denk omdat het in Nederland nog niet overal te koop is. In fysieke winkels zie je het weinig, zeker in Limburg waar ik woon. Het is een rebels merk. En het heeft leuke details, zo komt er altijd een bepaald knuffeldier terug in de collectie. Het kleurgebruik en de stoere look spreekt mensen aan.”

 

 

Komt er ooit een stenen winkel?

 

“Voorlopig nog niet, het is wel een droom van me. Ik kom uit de e-commerce en dit was daarom de meest logische stap. De detailhandel is wel een goede mix, dan kun je mensen daadwerkelijk iets laten zien en mensen nog persoonlijker adviseren. Dat kan beter als je consumenten fysiek ontmoet.”

 

 

Hoe zie je de toekomst van je shop?

 

“Ik wil er veel meer merken bij. Momenteel ben ik bezig met een Belgisch merk dat bijna niet te krijgen is in Nederland, echt apart. Waarschijnlijk ga ik uitbreiden met interieurspullen voor babykamers, zoals vloerkleden, lampen en posters. In elk geval zal het assortiment altijd bestaan uit stoere must haves, of dit nu kleding of accessoires zijn.”

 

 

Facts & Figures

 

Eigenaar: Miranda Knoops

 

Merken: onder andere Lucky No. 7, Small Rags en Noeser.

 

Open sinds: oktober 2015

 

Website: www.smallrebel.com

 

Mijn shop is top Small Rebel 1