TOP

Minis Only is The Next Hippest Shop [interview]

Mieke Jakobs, eigenaar van Minis Only, won vorige week de titel van hipste webshop van het seizoen.

Blogplatform HippeShops.nl heeft kindermodewebshop Minis Only uitgeroepen tot The Next Hippest Shop of the Season | Spring & Summer 2015. De shop werd gekozen uit dertig genomineerde webshops met het ‘Hip & Safe’ label van HippeShops.nl. Runner ups zijn de webwinkels LeukeHebbies op een tweede en &Sinne op een derde plaats. Bengels sprak met Jakobs.

 

 

Waarom heb je de prijs gewonnen, denk je?

 

“Waarschijnlijk om mijn onderscheidende aanbod. Ik verkoop merken die niet eerder verkrijgbaar waren in Nederland, en zijn ook nog eens exclusief bij mij te koop. Dat zijn onder andere Electrik Kidz, Mini Shatsu en Ollie Jones. Deze importeer ik uit Australië, Amerika, Canada en Groot-Brittannië.”

 

 

Wat maakt Minis Only zo bijzonder?

 

“Naast alle exclusieve merken probeer ik zo veel mogelijk unieke en originele producten te verkopen. Er is enorm veel standaard kinderkleding verkrijgbaar, terwijl er veel meer merken zijn die helemaal niet kinderlijk zijn, maar juist heel stoer. Daar kies ik voor, en natuurlijk voor goede kwaliteit.”

 

 

Had je verwacht dat je zou winnen?

 

“Nee, helemaal niet. Bij de eerste tussenstand stond ik niet bij de top-4. Bij de tweede tussenstand stond ik ineens op nummer één en dat bleek een tijd later nog steeds het geval. Toen wilde ik wel winnen en heb ik familie en vrienden gevraagd om te stemmen. Dat ik uiteindelijk ook echt heb gewonnen vind ik heel erg cool.”

 

 

Wat zijn je plannen met Minis Only?

 

“Mijn plan is om gewoon dezelfde weg te blijven gaan. Maar dat mensen het leuk vinden motiveert wel, moet ik zeggen. Je begint met een website en kunt alleen maar hopen dat het goed uitpakt. Dat je zoiets wint en publiciteit krijgt bevestigt dat je het goed doet. Ik ben pas vijf maanden bezig en heb alleen al op Facebook 5.000 likes. Dan besef je wel dat het gewoon lukt.

 

.”Minis Only Hippest shop 1