TOP

Miss Guilty: nieuw merk voor liefhebbers van ‘twinning’

Er is een nieuw kindermodemerk op de markt dat inspeelt op de 'twinning'-trend. Het Nederlandse label Miss Guilty maakt collecties voor mama's en hun mini-me.'Ik hoop het voor mama's makkelijker en leuker te maken voor om leuke, trendy kleding te vinden.'

Waar staat Miss Guilty voor?

Eigenaar Charise Rozenbeek-Beerens: “Miss Guilty is voor moeder en dochter en wat ons merk uniek maakt is het feit dat de collectie zo veelzijdig is. Het bevat key items die op verschillende manieren gedragen kunnen worden afhankelijk van je mood voor die dag. Met mijn liefde en passie voor fashion, kwaliteit en design hoop ik het zowel makkelijker als leuker te maken voor mama’s om leuke trendy kleding te vinden voor zichzelf en hun mini-me.”

Miss Guilty 5

Wat is jouw achtergrond?

“Ik heb altijd gewerkt in het bedrijf van mijn ouders, op de afdeling marketing en sales. Ook heb ik in het buitenland gewerkt, eerst in China en later in het geboorteland van mijn moeder, de Filippijnen. Daar was ik makelaar. Maar mijn passie ligt bij de mode. Toen ik mijn dochter kreeg eind december 2015, werd dit pas echt aangewakkerd en wilde ik graag mijn liefde voor fashion ook met haar delen door dezelfde kleding voor haar te maken als waar ik van hou. Daarom ben ik gestart met Miss Guilty, een naam die verwijst naar mijn guilty pleasure: veel kleding shoppen.”

Miss Guilty 4

 

Op wie richt je je? 

“Onze drijfveer zijn urban moeders die houden van fashion, die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, die creatief zijn en het leuk vinden om te mixen en te matchen met kleding,  en die dit ook heel graag delen met hun zoon of dochter.”

Miss Guilty 3

Wanneer komt de eerste collectie uit? 

“De eerste collectie is ontworpen voor winter 2017, deze zal rond de zomer 2017 aangeboden worden in winkels en online.”

Hoeveel collecties maak je per jaar?

“Wij ontwerpen twee collecties per jaar, waarbij wij niet alleen zomer en winter maar ook lente en herfst meenemen in deze collecties.”

 

Miss Guilty 2

 

Hoe speel je in op de behoefte van de kindermodewinkelier? 

“Miss Guilty is geïnspireerd door winkeliers, door onze vaste klanten, door moeders om ons heen die iets missen in de trends van dat moment, door onze eigen inspiratie die we op doen om ons heen, maar vooral door onze passie voor kindermode die wij met ze delen.”

 

 

Miss Guilty 1

 


Facts en figures:


Land van herkomst: ontwerp in Nederland, productie in China

Verkoopinformatie: midden tot hoog segement, marge 2-2.3

Website: www.missguilty.eu