TOP

Hoe gaat het met iNControL?

Het beenmodemerk voor kids iNControL is terug van weg geweest. Met een nieuwe collectie en een meidenlijn.

Even terug in de tijd, hoe is het merk ontstaan?

Eigenaar Miranda van Bussel: “iN ControL’ is een jong Nederlands-Belgisch kinderkledingmerk dat is gespecialiseerd in sokken en maillots. Ik doe dit samen met Nicolas de Cremer. Ons merk was al bekend als BOYS iN ControL, een kleurrijk, stoer, jongenslabel wat vrolijk gekleurde T-shirts, sweats en pulls op de markt brengt met bijpassende accessoires. Jammer genoeg is er geen nieuwe collectie ontwikkeld de afgelopen 2 seizoenen, vanwege gebrek aan inspiratie door privéomstandigheden. Maar met de nieuwe collectie sokken en maillots slaat iN ControL een nieuwe weg in. We zijn sinds de zomer van 2016 vol in bedrijf!”

sfeer foto 1

Hoe omschrijf je de stijl van je merk?

“Kenmerkend voor iN ControL blijven de uni vrolijke kleuren en prachtige zachte kwaliteiten.  Voor de sokken en maillots komen we vanaf deze maand, januari 2017, met bamboekwaliteiten op de markt, die deze kenmerken opnieuw waarmaken. Daarnaast brengen we leuke accessoires; denk aan sjaals, mutsen en haarbanden.”

  

sfeer foto 9b  sfeer foto 9c

 

Hoe onderscheidt jullie merk zich?

“Wij onderscheiden ons door goede service, kwalitatieve producten en snelheid. We werken nauw samen met onze klanten en bedienen hen zo accuraat mogelijk. Onze klanten zijn de betere kinderkleding speciaalzaken in de hele Benelux.”

Wat zijn de toekomstplannen?

“Vanaf volgend najaar brengen we ook een collectie voor meisjes op de markt.”

 

sfeer foto 7

 

Waar kan de retailer jullie bezoeken?

“Geïnteresseerde winkeliers kunnen ons altijd bellen voor een afspraak. De nieuwe wintercollectie sokken en maillots 2017/2018 kunnen worden georderd tot 1 februari 2017. Winkelverkoopprijzen liggen rond € 5.50 voor een paar sokken en vanaf € 8.90 voor een maillot. De marge is 2-2.5. De collectie winter 2017/2018 wordt vanaf eind juli 2017 geleverd. Vaste klanten kunnen sokken en maillots uit voorraad na bestellen. Tevens leveren we, indien gewenst, passend materiaal voor de presentatie van onze producten in de boutiques.”

sfeer foto 9


Facts & figures 

Land van herkomst: Nederland/België

Verkoopinformatie: maillots (maten 50/56 t/m 146/152) prijzen vanaf €8.90, sokken (maat 15/17 t/m 39/42) vanaf  €5.50

Bestaat sinds: 2014 als jongens merk BOYS iN ControL, vanaf 2016 doorstart onder iN ControL  

Doelgroep: 0 – 10 jaar   

Website: incontrolbv.eu, dressedincontrol.eu

sfeer foto 2sfeer foto 4