TOP

Najaarscollectie Ducksday nodigt uit tot buitenspelen

Ducksday, het Belgische outdoorlabel, komt met een herfst- en wintercollectie die kinderen wil uitnodigen meer buiten te spelen, en niet alleen bij goed weer.

In de nieuwe collectie Ducksday kunnen groot en klein naar buiten. Zo zijn er omkeerbare winterjassen, jassen met uitritsbare fleece-vestjes, skipakken voor de allerkleinsten en regenpakken in nieuwe dessins en kleuren.

De omkeerbare winterjassen zijn verkrijgbaar in vier kleuren. De jassen met uitritsbare fleece kunnen goed aangepast worden aan de wisselende seizoenen. De skipakken zijn er komende winter voor het eerst voor kinderen van 3 tot 18 maanden en zijn verkrijgbaar in vier verschillende dessins. Het regenpak bestaat uit één stuk en is voorzien van vrolijke motieven en kleuren. Dit pak kreeg de grootste outdoor-award ISPO2013.

Over Ducksday
Ducksday vervangt saaie regenpakken en outdoorkleding door trendy kinderkleding. Bettina van Haute is het gezicht achter het Ducksday. Zij wil kinderen geven waar ze recht op hebben, ook bij slecht weer: frisse lucht en de gelegenheid eindeloos lang buiten te ravotten. Met degelijke regen- en winterkleding en een UV-werende zomercollectie krijgt ze groot en klein naar buiten.