TOP

Nieuw in de collectie van Daily 7: de Wide en Mom Fit

Jeans is een real musthave in ieders kast. De boys zijn al bekend met onze comfy Skinny en Slim fits. But there’s more… Make some noise voor de nieuwe Balloon en Regular fit in de mooiste wassingen en kleuren.

Ook voor de girls hebben we al onze bestaande fits, maar dit seizoen hebben we voor de fashionistas onder ons toegevoegd: de Wide en Mom fit. Dit zijn dé musthaves van deze zomer. We hebben deze fits in frisse kleuren om je outfit af te maken. Nieuw zijn onze light weight denim styles. Een fijne, lichte kwaliteit met een stoere look!

You can never have enough jeans!

HEY COOL BOYS!! SUN’S OUT, SCREAM AND SHOUT FOR OUR NEW COLLECTION
Stone Grey, Fresh Vanillia, Slate Green, Indigo Blue zijn de kleuren van dit seizoen. Ga je voor een clean, fresh and fashion? Dan ben je bij DAILY7 aan het juiste adres. Ons motto: ‘Less is More’. Suit it up with the comfy DAILY7 tracksuits. Een hoodie of een crewneck met een bijpassende jogpants is een musthave voor je garderobe. Let’s change from jogpants into…. summer shorts voor de warme zomeravonden. Liever stoer? Dan hebben wij de cargopants en -shorts voor jou. Combineer dit met onze wide fit tees & you’re the man! Dit seizoen hebben we een mooie subtiele DAILY7 print. Kortom, de boys kunnen fris en stoer de zomer door.

GIRLS! THE DAILY7 SUMMER 2022 IS HERE! GET READY FOR THE SUNNY DAYS

De DAILY7 Girls collectie bestaat uit een mix van zomerse kwaliteiten en frisse kleuren, zoals Dusty Orange en Pale Blush. De verschillende styles in de meest trendy all-over prints zorgen voor een super gaaf en speels effect in de collectie. Dé nieuwe trend voor girls deze zomer is de Herringbone all-over print. Mix deze zomer verschillende texturen. How about onze plissé animal print samen met een stoere paperbag Mom fit? Two is better than one. Keuzestress? Dat is met onze co-ord sets niet meer nodig. Door te kiezen voor een co-ord outfit ben je in één keer ready to go! Wat dacht je van onze Bohemian set; perfect voor een beachy look. Onze knitted vesten zijn ideaal for the cold summer evenings.
Kortom, met deze collectie kom jij de zomer helemaal fashionable door!

This is a green message
DAILY7 draait om het verschil te maken en de wereld verbeteren. Wij vinden het belangrijk om bewust te zijn van mogelijke effecten op het milieu. Daarom zijn onze Jerseys en French Terry gemaakt van biologisch katoen. Green is the new black.

De DAILY7 collectie bestaat uit twee leveringen. Het eerste levermoment zal eind december plaats vinden en het tweede eind januari.

Info: www.daily7kids.com, info@daily7kids.com, Daniël Groenenberg 06-30407480