TOP

Rellix is addicted to blue

Welcome to a new chapter in the world of Rellix. Met trots presenteren wij onze nieuwe zomercollectie 2022 met dit seizoen ook weer een toffe girls collectie!!

De collecties bestaan uit mooie fancy basics die je eindeloos kunt combineren met fashionable on trend items. Mooie neutral tones in hoogwaardige kwaliteiten.

What’s the first thing you pack? Right. Your denim. Because without denim we’re lost. YES, WE’RE ADDICTED. Uniek en een echte denim identiteit, dat is Rellix. We staan bekend om onze mooie denims met aandacht voor details in diverse fashionable fittings.

Boys

De Rellix hoodies zijn razend populair en geschikt voor ieder moment. Ga je dit seizoen voor de all time favourite black met kit of liever voor de stoere pastel tinten zoals Light green en Pale pink. Super stoer in combinatie met een short in dezelfde kleur. Er is een breed aanbod in stoere tees en voor de echte hete zomerdagen vind je de mooie pique polo, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Keycolor: Kit is de trendkleur van deze zomer. Er zijn verschillende items in deze kleur verkrijgbaar zoals hoody, Crewneck, t-shirts and jog pants.

Girls

Girls, boost your mood met onze toffe nieuwe collectie. Dit seizoen ook mooie sweaters speciaal voor meiden en stoere jog pants en t-shirts. Een echte must-have deze zomer zijn de ton sur ton jog sweats en pants. Leuk samen te combineren voor een lekker relaxte dag en mega hip.

Keycolors: Aardetinten zijn dé trendkleuren van deze zomer.

Kortom; weer een te gekke collectie met een marge van 2.9/2.9 die je niet wilt missen.

Info: www.apicbrands.com, Paul van Poppel, info@apicbrands.com, +31 6 24 24 54 55