TOP

Nieuw merk bij FG Modeagenturen: Ammehoela

FG Modeagenturen vertegenwoordigt vanaf dit seizoen het kindermodemerk Ammehoela. Het jonge kindermodelabel breidt uit in maten. Vanaf zomer 2018 is de kleding verkrijgbaar voor kinderen tot en met 8 jaar oud.

Ammehoela werd verleden jaar opgericht door Anouk Bindels en Sabine Disveld, beide afkomstig uit de moderetail.  Ammehoela kenmerkt zich door kleurrijke collecties met surf- en skateinvloeden, een comfortabele pasvorm en hand geïllustreerde prints. Naast T-shirts, broekjes, leggings, rompertjes en onesies, heeft Ammehoela ook bandana’s, beanies, sjaaltjes en rugzakken. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd.

Maten

Tot zomer 2018 zijn de kledingstukken van Ammehoela verkrijgbaar in de maten 0 tot 4 jaar, vanaf zomer 2018 komen er twee maten bij: 6 jaar en 8 jaar. Momenteel wordt er gewerkt aan een B2B-site, zodat het nabestellen van goederen sneller en gemakkelijker wordt. Ook staat er een nieuwe samenwerking op de rol, met pettenmerk Tiny Turtle caps.

Beurzen

FG Modeagenturen in Duiven vertegenwoordigt naast Amehoela ook merken als Blue Pepper Industries, Plumeti Rain, Barbara’s Choice en Piñata Pum. Het agentuur staat op 9 en 10 juli op kindermodebeurs Market by Kleine Fabriek.Bindels en Disveld presenteren hun merk tevens op Playtime Paris van 2 tot en met 4 juli. Afgelopen winter stonden ze ook op  deze Franse kindermodebeurs.