TOP

Nieuw merk op de Nederlandse markt: Electrik Kidz

Bezoekers van Market by Kleine Fabriek herkennen het wellicht: het baby- en peuterlabel Electrik Kidz, nieuw op de Nederlandse markt. Herkenbaar aan de grappige, geknoopte slaapzakjes met print.

 

Electrik Kidz is een Canadees merk dat bestaat sinds 2010. Het maakt onder meer Kidz slabbetjes, bandana’s en slaapzakjes voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

Electrik Kidz flamingo2

‘Origineel’

In Canada en Noord-Amerika is het volgens de Europese agent Mieke Jakobs van Kids Fashion Trade vrij bekend. Nu is het tijd om Europa te veroveren, zegt ze. “We stonden dus voor het eerst op Kleine Fabriek”, vertelt Jakobs. “De reacties waren goed, de meeste mensen vonden het verrassend en origineel. Een enkeling herkende de slaapzakjes zelfs van de huidige 15 verkooppunten in de Benelux.”

Electrik Kidz meetlat

Ecovriendelijk

Electrik Kidz is een ecovriendelijk merk. Om de impact op het milieu te minimaliseren wordt gebruik gemaakt van biologisch katoen. De stoffen worden met de hand bedrukt met ecovriendelijke verf op waterbasis.

Electrik Kidz bandana1 

 

Prijzen

Retailprijzen liggen tussen €13,95 voor een bandana, €39,95 voor de geknoopte slaapzak en de verkoopprijs voor de zogeheten pocket gown uit de nieuwste collectie 2017 is €59,95. De marge is 2.4.

Electrik Kidz speen