TOP

Dit zijn de kindermodetrends voor winter 2017-2018

Wat de nieuwste trends zijn voor winter 2017-2018, lees je in de printeditie van Bengels. Volgens onze trendwatcher Tineke Igel wordt het beeld in elk geval ‘verrassend’. Inspiratie komt uit de hoek van het circus, de Balkan, het leger, bosdieren en de marine.

Komende winter laat een verrassend trendbeeld zien, aldus onze trendwatcher Tineke Igel. De cape, de broekrok, de legging en de leggingachtige joggingpant zijn in trek bij meisjes. Dat geldt eveneens voor langere, geruite bloesjes en comfortabele jurkjes, die worden gecombineerd met een maillot in laarsjes of sneakers.

Peacock

Qua jassen zijn voor zowel jongens als meisjes het bomberjack, het baseball jack en de dubbel geknoopte caban (peacock jas) populair. Ook de verwerking van teddy komt terug, in jassen, vesten en zelfs sweatshirts.

Nepbont

Trends op het gebied van materialen zijn onder meer nepbont, glitter en glans, dekenstrepen, velours, pied-de-poule, krijtstreep, blokruit en patchwork denims.

Army

Voor ieder is er wat wils dit winterseizoen. Er is keuze uit stoere army kleding met camouflageprints en marine items, vrolijke circusfolklore en Balkan-dessins, artworks van bosdieren en panterprints. Speels gemaakt door variaties in lengtes, laagjes en materialen.


Nieuwsgierig naar de gehele productie met alle beelden voorbeelden en de kleurtrends? Neem dan snel een abonnement op ons blad! Als abonnee ben je als eerste op de hoogte van alles wat er speelt in de kindermodebranche. In Bengels lees je namelijk alles over trends, uitgebreide markcijfers uit de kindermodebranche, inspirerende winkelreportages, retailtips, handvatten om online te ondernemen en nog veel meer. Daarnaast ontvang je ook nog eens elk inkoopseizoen onze gewilde kleurkaarten en ga je goed voorbereid op inkoop.