TOP

Jubilerend twinning-label Cavalier lanceert feestelijke collectie

Het schoenen- en tassenmerk Cavalier viert dit jaar zijn tienjarig bestaan met een speciale collectie.

Het Nederlandse label Cavalier bestaat dit jaar tien jaar. Oprichter en eigenaar Corine Haacke viert dat onder meer met een speciale collectie voor winter 2017-2018 die de toepasselijke naam ‘Celebrate’ draagt. Dat meldt het merk in een persbericht.

cavalier 10 jaar

Twinning

Cavalier is in 2007 begonnen als merk dat alleen tassen maakte. Inmiddels brengt het merk ook luiertassen, babyslofjes en handgemaakte schoenen op de markt, waarbij kleine meisjes dezelfde schoenen kunnen dragen als hun moeder, ook bekend als ‘twinning’. Kenmerkend voor het merk zijn de dierenprints, die in veel modellen terugkomen.

cavalier 3

Vlog

Ter ere van het jubileum heeft Haacke een week een vlog bijgehouden op de site van Vrouw en is er een fotodagboek verschenen op de site The Mom. In het vlog vertelt ze hoe ze balans probeert te vinden tussen werk en privé, een onderwerp waar Bengels in editie twee ook uitgebreid aandacht heeft besteed.

cavalier 4

Het agentuur Nancy Reints Grifhorst vertegenwoordigt Cavalier in Nederland. Het merk is ook te bezichtigen in het Fashion House in Amsterdam. 

cavalier 1