TOP

Trend bijverkoop: mobiliteit

Kinderwagens en bijpassende mobiliteitsaccessoires zijn een investering voor elke winkelier. Maar je zorgt wel voor een totaalpakket, of one-stop-shop voor je klant. Bengels licht een paar van de nieuwste modellen en accessoires voor je uit.

De Classic Collection van Bugaboo is sinds mei 2018 ook verkrijgbaar voor de Bugaboo Bee5. Vanaf september van dit jaar wordt de collectie ook beschikbaar voor de Bugaboo Fox Classic en de Bugaboo Donkey2 Classic. Er is keuze uit de kleuren dark navy, khaki en grey mélange.

Bugaboo Fox Classic Collection


Cybex lanceerde vorige maand de compacte Eezy S range: een serie extra smalle kinderwagens. De lijn bestaat uit de Eezy S Twist, de Eezy S en de Eezy S+. De Eezy S Twist werd onlangs nog bekrood met een Red Dot Award in de categorie High Quality in Design. De Eezy S Twist en Eezy S+ zijn ontworpen als een 3-in-1 reissysteem en worden geleverd met de Cocoon S en een ziteenheid.

Cybex Eezy S Twist


De nieuwste Nuna AACE groeit met kindjes mee, van kleuter tot pre-tiener. Door de aanpasbare bescherming van de zijkant en de aanduidingen van de gordel blijf een kind jaren lang beschermd tijdens het autorijden.

Nuna


De nieuwe, allround Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh, in Nederland gedistributeerd door Babymatters, is een draagzak met luchtdoorlatende stof. De ademende Cool Air Mesh-stof reguleert de temperatuur van de baby en is de perfecte optie voor actieve ouders die hun baby op reis of tijdens een wandeling willen dragen.

Babymatters


Ukje produceert hoezen voor divers mobiel kindermeubilair: van autozitjes tot wipstoelen. De hoezen worden op maat gemaakt met behulp van zo veel mogelijk katoen. Hierdoor kunnen klanten kiezen voor een betaalbare metamorfose van hun stoeltjes: van neushoornprint tot geometrische printjes.

Ukje