TOP

Nieuw sieradenlabel: Mietoe [interview]

Sieradenlabel Proudmama heeft een lijn voor kids gelanceerd: Mietoe. Bengels sprak met oprichtster Rowena Visser.

Voor wie is Mietoe bedoeld?

 

“Mietoe is ontwikkeld voor meisjes vanaf ongeveer 7 jaar. Het zijn meiden die ook net als mama hip willen zijn. Vandaar dat we voor deze groep verschillende bedeltjes hebben ontworpen die eens een keer anders zijn dan anders. Dit spreekt veel meiden aan die niet meer in de wat zoetere, meisjesachtige fase zitten.”

 

 

Waarom de keuze voor een collectie voor meiden?

 

“Nadat Proud Mama armbandjes in de collectie kreeg, kwam al heel snel de vraag voor meisjesarmbandjes. We hebben dus op de vraag ingespeeld.”

 

 

Hoe ziet de eerste Mietoe collectie eruit?

 

“De collectie bestaat uit armbandjes in verschillende kleuren van fel geel, vrolijk oranje, zacht groen, hip turquoise en bedels met in de vorm van een lotus, een hartje, een diamant, een ster, een strik en letters. De eerste letter van je naam dragen is erg populair bij meiden.”

 

 

Mietoe bestaat nu een paar maanden, hoe is het ontvangen?

 

“We hebben Mietoe gelanceerd op Kleine Fabriek, op de Proud MaMa stand. We waren erg blij verrast dat er veel belangstelling was. Ook bij onze distributiekanalen is interesse getoond, dus dat zijn mooie vooruitzichten.

 

 

Zijn er plannen voor meer lijnen of accessoires?

 

“Op dit moment zijn we weer druk bezig met een nieuwe collectie voor Proud Mama, we laten op de beurs Kind + Jugend in Keulen weer wat geweldige nieuwe belletjes zien. Voor Mietoe is het nog te kort om concreet iets te zeggen, maar er liggen natuurlijk wel al leuke ideetjes klaar.”

 

Mietoe 2

 

Mietoe 1