TOP

Nieuwe eigenaar Tumble ‘N Dry

Kinderkledingmerk Tumble ’N Dry wisselt op 1 oktober 2022 van eigenaar.

credit beeld: Tumble ‘N Dry

Het Deense JBS Textile Group A/S neemt Tumble ‘N Dry over van Wijkermeer Investment. De nieuwe eigenaar wil onder meer verder investeren in wholesale in binnen- en buitenland, waarbij het zich focust op de bestaande markten waaronder Nederland, België en Spanje. Doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij de kinderkleding multibrandwinkels en warenhuizen. Internationale aspiraties zullen zich voornamelijk eerst op Duitsland richten, zo staat in het persbericht.

Het voornaamste doel van JBS Textile Group A/S om Tumble ’N Dry over te nemen is om het merkportfolio uit te breiden met een Europees georiënteerd kinderkledingmerk. Morten Skou, CSO/Export Business Developer ziet het label als de juiste strategische toevoeging. “De unieke en aantrekkelijke kenmerken van Tumble ‘N Dry, waaronder het sterke digitale platform, de merkidentiteit en de (internationale) naamsbekendheid biedt veel mogelijkheden om de synergieën tussen de bedrijven te maximaliseren en zo JBS Textile Group A/S uit te breiden met Europese kinderkleding.”

Lieske Dekkers, Managing Director Tumble ’N Dry is blij met de nieuwe eigenaar. “We zijn trots op het sterke online platform dat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en kijken uit naar een nieuwe fase waarin we samen de krachten kunnen bundelen. Door gebruik te maken van het internationale netwerk, de eigen productiefaciliteiten en langdurige wholesale ervaring, zullen we onze ambitieuze groeiplannen kunnen waarmaken.”