TOP

Nieuwe eigenaar voor moederbedrijf Tumble ‘N Dry

De Varova Fashion Holding, bekend van Gsus en Tumble 'N Dry, krijgt een nieuwe eigenaar, een nieuwe naam en gaat door met slechts drie modelabels uit het portfolio. Gsus wordt in de etalage gezet.

De Varova Fashion Holding wordt ontmanteld. Het bedrijf gaat – onder een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar – door met drie van de zes merken. Drie merken uit het portfolio, Sissy-Boy, OPEN32 en Tumble ’n Dry, blijven in ieder geval bij het nieuwe bedrijf, dat verder gaat als de Brand Retail Group (BRG). De merken labels Gsus, JC Rags en Less worden ‘op korte termijn afgestoten’, zo valt te lezen in een persbericht. Ook Ontour gaat in de verkoop en Kings of Indigo weet nog niet wat de toekomst gaat brengen: “We zitten nu met de eigenaren aan tafel”.

De ontwikkelingen zijn onderdeel van de overname van de hele Varova-onderneming, die ook participaties heeft in bedrijven die actief zijn in lichttechniek, schakelsystemen, verpakkingstechnologie en de productie van chocolade. In het persbericht wordt verder gemeld: “Standard Investment neemt het beheer van alle fondsen van Varova over. Hiermee houdt Varova als investeringsmaatschappij op te bestaan. De deelneming van Varova in de Varova Fashion Holding wordt omgevormd tot de Brand Retail Group (BRG).”