TOP
Nieuwe kleuren Stokke Steps kinderstoel

Nieuwe kleuren voor de Stokke® Steps™: het 5-in-1 zitsysteem

Stokke® introduceert dit voorjaar nieuwe kleuren voor de populaire Stokke® Steps™ kinderstoel en wipstoel. De Steps™ stoel is nu verkrijgbaar in Black-Natural en Black-Golden Brown, naast de reeds bestaande kleuren Black, White-Natural en White-Hazy Grey. Deze nieuwe kleurencombinaties zijn gekozen vanwege hun rijke, warme uitstraling en passen in elk interieur. De matte afwerking geeft het geheel een moderne en tijdloze look.

Het Stokke® Steps™ concept is een alles-in-één zitsysteem dat een soepele overgang mogelijk maakt vanaf de geboorte tot de tienerjaren. Het biedt een breed scala aan ergonomische zitjes, waaronder een wipstoel, babyset en kinderstoel. De Stokke® Steps™ is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je kleintje comfortabel en dichtbij te houden, in stijl.

De Stokke® Steps™ wipstoel en Baby Set zijn nu verkrijgbaar in Soft Sage en Herringbone Grey, waardoor je nog meer keuze hebt om het interieur aan te passen. De wipstoel heeft een unieke wiegende beweging die goed is voor de ontwikkeling van je baby. Dankzij de afneembare speelgoedhanger heeft je baby het favoriete speelgoed altijd binnen handbereik. Wanneer je de wipstoel vastklikt op de Steps™ kinderstoel, kan je baby al vanaf de geboorte bij jou aan tafel aanschuiven.

Kortom, de Stokke® Steps™ is een bekroond ontwerp met een ruime keuze aan kleuren en accessoires. Het biedt comfort, ondersteuning en is duurzaam.