TOP
Tumble N Dry Flint Brands samenwerking

Samenwerking tussen Tumble ‘N Dry en Flint Brands

Tumble ‘N Dry gaat samenwerken met Flint Brands om de fysieke zichtbaarheid op de Nederlandse markt te vergroten

Tumble ‘N Dry heeft haar partnerschap met Flint Brands aangekondigd; een gevestigde en betrouwbare naam in de Nederlandse kindermode retail. De samenwerking heeft als doel de fysieke zichtbaarheid van het merk in de thuismarkt, Nederland, te vergroten. Sinds Tumble ‘N Dry in oktober 2022 onderdeel is geworden van de Deense JBS Textile Group A/S, ligt de focus naast de online winkel ook op het versterken van de groothandelsactiviteiten.

Flint Brands staat bekend om de verkoop van succesvolle merken zoals Looxs Revolution, Common Heroes en het Deense Kronstadt kids. Hun transparante en betrokken werkwijze sluit goed aan bij de waarden van Tumble ‘N Dry. Samen met Iris Kuijf, Sales Manager van Tumble ‘N Dry, zal het team van Flint Brands de distributie van Tumble ‘N Dry in Nederland verder uitbreiden. Iris blijft ook verantwoordelijk voor de distributie van het merk in BelgiĆ«, waar het onder andere verkrijgbaar is bij AS Adventure. Het partnerschap begint met de verkoop van de pre-order collectie voor de lente/zomer 2024. De afspraken hiervoor worden momenteel gemaakt en de verkoopactiviteiten zullen plaatsvinden vanuit de showroom in Den Haag.

Sinds de overname door de Deense JBS Textile Group A/S in oktober 2022 ligt de focus van Tumble ‘N Dry naast de online winkel ook op het versterken van de groothandelsactiviteiten. Met behulp van het grote, internationale netwerk van JBS Textile Groep A/S zal Tumble ‘N Dry de komende maanden ook de groothandelsdistributie in de Scandinavische en Duitse markt verder uitbouwen.