TOP
Dooky Universal Cover Romantic Leaves Beige

Nieuwe prints voor de Universal Cover en Hoody van Dooky

Dooky, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en praktische babyproducten, heeft nieuwe printjes gelanceerd voor de Universal Cover en bijbehorende hoody. De nieuwe van dit jaar zijn de Blue Cherry, Romantic Leaves Black en Romantic Leaves Beige. De Dooky Cover is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het helpt ouders om een rustige en vredige omgeving te creëren voor hun kindje, zodat het niet gestoord wordt door licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden.

Gemaakt van zacht en comfortabel katoen, is de Dooky Universal Cover machine wasbaar en kan het eenvoudig binnen enkele seconden worden bevestigd aan autostoeltjes groep 0+, kinderwagens en buggy’s. Dankzij het universele ontwerp is het een onmisbaar accessoire voor ouders die hun kleintje willen beschermen en comfort willen bieden. Bovendien is er voor elke print een bijpassende hoody beschikbaar, zodat ouders hun kinderwagen of autostoeltje volledig kunnen personaliseren.

Het internationale testinstituut TÜV heeft de Universal Cover aanbevolen als een van de beste opties om oververhitting tegen te gaan. Dit komt door het unieke en geregistreerde ontwerp, waardoor de Dooky Cover gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar is. Ouders kunnen het zonlicht uit het gezicht van hun kindje houden door simpelweg de Cover naar de gewenste hoogte op te rollen en met de klittenband strips vast te zetten.

De Dooky Cover is perfect voor wanneer je kindje slaapt, want je kunt het helemaal naar beneden rollen om een donkere en rustige omgeving te creëren. Wanneer je kindje wakker is, rol je het omhoog voor oogcontact. Het zonneschermpje bevestig je gemakkelijk door de vijf bijgeleverde ringen over de kap van je kinderwagen/buggy of draagbeugel van je autostoeltje te schuiven. Met de koordjes aan de onderkant kun je de Dooky Cover extra goed vastmaken wanneer het hard waait.

Naast het bieden van rust en bescherming, biedt de Dooky Cover ook UV-bescherming met een UPF50s+ factor. Dit betekent dat meer dan 95% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen worden gefilterd. Hierdoor voorkomt de Cover oververhitting en zorgt het voor voldoende ventilatie, wat essentieel is voor het welzijn van je kindje.

Foto’s: Dooky