TOP

Nieuwe merken bij Mauriks Fashion Industries B.V.

Mauriks Fashion Industries B.V. is per 1 juni 2013 de nieuwe distributeur voor Nederland van het meisjeslabel Fracomina Mini en het kinderlabel Spitfire.

Fracomina Mini
Het Italiaanse Fracomina Mini richt zich op meisjes tussen 2 en 16 jaar  met een exclusief ogende collectie voor een commerciele prijs, waarbij de grappige en trendy details de items dagelijks draagbaar maken. De adviesverkoopprijzen liggen tussen €17,95 voor een legging tot maximaal €79,95 voor de duurste jurk. De adviescalculatie bedraagt 2.5. Het label is op Kleine Fabriek te zien.

Spitfire 
Het Italiaanse Spitfire ontleent zijn naam aan het Britse gevechtsvliegtuig en richt zich op jongens en meisjes tussen 2 en 16 jaar. Kenmerkend voor deze collectie zijn de zachte stoffen en de juiste details. Geen grote prints op T-shirts maar kleine details die een artikel uniek maken. De collectie is ontwikkeld door de ogen van de kinderen en put inspiratie uit de wereld van het kind. Ook voor Spitfire geldt een commercieel prijsniveau.  De adviesverkoopprijzen liggen tussen €19,95 voor een T-shirt en maximaal €64,95 voor een vest. Non-denims vanaf €49,95/€59,95 en uitgewerkte jeans vanaf €49,95. De adviescalculatie bedraagt 2.5.

Het merkenpakket van Mauriks Fashion Industries B.V bestaat verder uit Bla Bla Bla, Ducati, DeeLuXe men, DeeLuXe kids, Fred Mello, Ruba Cuori en Tiffosi (wo)men and kids.