TOP

Nieuwe opzet 20ste editie Kleine Fabriek

Op 18 en 19 januari biedt de Amsterdam RAI weer onderdak aan de kindermode- en lifestylevakbeurs Kleine Fabriek. Dit jaar is er een verandering in de opzet van de beurs.

Kindermode- en lifestylevakbeurs Kleine Fabriek viert op 18 en 19 januari 2015 zijn 20e verjaardag in de Parkhal van de Amsterdam RAI. Ook de opzet van de beurs verandert. Dit meldt de beurs in een persbericht.

Andere opzet

Voorheen werden alle merken ingedeeld in areas en platforms. Dit jaar wordt er bij de indeling meer gekeken naar sfeer, stijl en leeftijdsgroep. Zo kan het zomaar zijn dat een groot denim-merk naast een stoer interieurmerk staat. De insteek van de beurs is dat bezoekers dit jaar nog meer mooie merken, producten en gezichten kunnen ontdekken. Verschillende stands van de speciale, kleine en nog onbekendere merken staan in het begin van de beurshal. Iets verder vind je de andere stands. Denk aan grote merken, Europese boetieklabels, sportieve A-merken en designerlabels.

Naast de merken die op de beurs staan worden er ook lezingen en trendpresentaties gehouden. Ook biedt de beurs een podium voor kinderboeken van KF Bookstore. De trends in de collecties en die van het bezoekende publiek worden gepost door het social media platform Prét à Pregnant. 

Verkoop

De voorverkoop van de tickets start zes weken voor aanvang (in de week van 7 december).  Deze kosten 7,50 euro. Aan de deur zijn de kaarten verkrijgbaar voor 15 euro.