TOP

Nieuwe showroom PR4Kids in Amstelveen

Pr-bureau PR4Kids heeft een nieuwe showroom in Amstelveen. Vanuit de hippe, industriële loods zorgt eigenaar Margo de Bont-Kikkert voor publiciteit voor zo’n 30 merken.

Wat is de reden van de verhuizing?

Margo de Bont-Kikkert: “Wij zijn van 90 vierkante meter naar bijna 300 vierkant meter showroom gegaan. We wilden meer ruimte hebben voor de merken, zodat wij die nog beter kunnen presenteren en de identiteit van de merken goed kunnen laten zien aan de pers. Het hangt nu ruimer en de stylisten kunnen heerlijk shoppen. Ook hebben wij nu veel parkeerplaatsen, welke wij goed kunnen gebruiken tijdens een persdag of blogevent. De wanden zijn wit en grijs gespoten, de meubels zijn wit. Dit is om de kleding goed tot zijn recht te laten komen en de aandacht op de merken te richten.”

Welke merken hangen er in je showroom?

“Wij hebben van baby tot teens hangen in verschillende merken en stijlen. Merken zoals nOeser, Zeeman, Room Seven, Red-Rag, Le Chic, LCEE, LoFff en Retour. Voor deze labels werken wij al een tijd. Nieuw in de showroom zijn onder andere Miss Guilty, Lava Lava, Like Flo, Super Rebel, Tom Du, O’Chill, Nobell’ en Bellaire. Wij hebben ook lifestyleproducten van de webshop KidsWithFlair en veel woonaccessoires van Room Seven en Zeeman.”

pr4kids4 pr4kids3

Kun je ook iets voor de zelfstandig retailer betekenen?

“Jazeker. Wij zijn een verlengstuk van de retailer omdat we de merken die zij voeren, promoten. Wij werken voor merken en die brengen wij zowel on- als offline in de publiciteit. Voor winkeliers is het fijn dat de merken die zij verkopen in de media verschijnen, zodat de consument er bekend mee wordt en deze dan ook kunnen gaan kopen.”

pr4kids2 

Je verzorgt nu ook de pr voor enkele vrouwenmodemerken, waarom?

“Wij zien de trend van twinning en mini-me, waarbij moeder en dochter dezelfde schoenen, jas of andere outfit willen dragen. Daarom zijn wij nu ook PR4Moms begonnen om een totaalpakket aan de pers aan te bieden. Pers vroeg ons ook veelal om dames items, zij hebben vaak een productie met een moeder of vrouw en willen dan op één plek kunnen shoppen, vandaar dat wij nu dan ook dameslabels in de showroom hebben en dit dan ook willen uitbreiden. Wij hebben momenteel al Zeeman dames, Miss Guilty en Studio Maison schoenen.”

pr4kids5

Margo de Bont-Kikkert.