TOP

Oilily ontwerpt jurkjes voor Vente-Exclusive.com

Het Nederlandse kindermodelabel Oilily heeft een speciale collectie ontworpen voor de besloten modemarktplaats Vente-Exclusive.com. De jurkjes zijn in een gelimiteerde oplage vijf dagen verkrijgbaar.

De collectie voor Vente-Exclusive bestaat uit jurkjes met de iconische Oilily-prints die zijn gemaakt uit stoffen waar maar een beperkte voorraad van is. De collectie is gemaakt op basis van data die het besloten verkoopplatform heeft verzameld tijdens een eerdere verkoop van Nederlandse label, vertelt accountmanager Davine Vrijhof. “Uit die eerdere reguliere verkoop van Oilily konden we precies zien welke items goed liepen. Op basis van die data heeft Oilily deze jurkjes gemaakt.”

Addy van den Krommenacker

Het is voor het eerst dat er speciaal voor Vente-Exclusive.com kinderkleding is ontworpen. Eerder hebben ze wel op deze manier samengewerkt met mode-ontwerper Addy van den Krommenacker, aldus Vrijhof.

Oilily x VenteExclusivecom  Dress41 

 

Er zijn in totaal vijf verschillende jurkjes voor meisjes van 2 tot 8 jaar. De collectie draagt de naam ‘Throwback Thursday’ en wordt verkocht tussen 18 en 22 mei 2017. De jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf €39,90.