TOP

Nieuwe showroom voor Molo in Antwerpen

Het Deense kindermodelabel Molo heeft een nieuwe showroom geopend in Antwerpen.

Kindermodemerk Molo heeft nu ook een vaste locatie in het Belgische Antwerpen. Eerder deed een pop-up locatie dienst als showroom, vertelt sales manager Karin Jansen. “Maar omdat ons merk ook in België enorm hard groeit, was het ook daar tijd voor een volgende stap, vandaar een permanente locatie.”

 

LEES OOK: Molo opent winkel in Hong Kong [interview]

 

Vanuit die nieuwe showroom, die is gevestigd aan de Samberstaart 3, bedient het Deense merk vanzelfsprekend de Belgische markt, maar ook een deel van de Nederlandse, vertelt Jansen. “Voor klanten uit het Zuiden en Zeeland is dit dichterbij dan Amsterdam.”

 

Bescherming 

 

Wie nieuwsgierig is hoe het er van binnen uitziet, moet toch even de grens over. Ter bescherming van de collectie, deelt het Deense label geen beelden van het interieur, waar momenteel winter 2017 al in de rekken hangt. Jansen meldt dat de nieuwe collecties ook te bewonderen zullen zijn op de beurzen Market by Kleine Fabriek, Playtime Parijs en Pitti Bimbo. 

 

Dertig landen

 

Kindermodelabel Molo – voor kids tussen 0 en 14 jaar – wordt verkocht in dertig landen over de hele wereld. Het label is onder meer verkrijgbaar bij warenhuizen Harrods in Londen en Barneys in New York.

 

Hoofdkantoor

 

Het hoofdkantoor van staat in Kopenhagen, Denemarken. Het merk heeft acht conceptstores verspreid over de landen Denemarken, Zweden en Noorwegen. De verkoopkantoren en showrooms zitten in Engeland, Zweden, Noorwegen, Finland en de Benelux.