TOP

Missoni debuteert op Market by Kleine Fabriek 2017

Kindermodebeurs Market by Kleine Fabriek, die plaats vindt op 8 en 9 januari 2017, heeft een paar mooie primeurs. Zo is Margherita Kids, het label van Margherita Missoni, voor het eerst op de Amsterdamse tradeshow te vinden.

Margherita Missoni brengt als nazaat en muze van de beroemde Italiaanse modefamilie een kleurrijk kinderlabel uit met een mix en match collectie van ‘hippie de luxe’ kleren voor alledag en voor speciale momenten, meldt Market by Kleine Fabriek.

 

Meidenlijn 

 

Missoni is natuurlijk niet de enige nieuwkomer op deze beurs. Ook het Nederlandse mode- en sieradenlabel By-Bar van Barbara Brenninkmeijer toont de collectie van haar meidenlijn By-Bar Girls. Die collectie zag het levenslicht in zomer 2015.

 

Meer debutanten 

 

Andere debutanten zijn dekbedovertrekkenmerk Snurk, sneakermerk Veja, de nieuwe no-nonsense collectie van Nixnut, het prachtige print-based label Trixie baby en ‘bedding and nursery’-label Les Rêves d’Anaïs uit België.

 

Nieuwe vorm

 

Afgelopen zomer was de eerste editie van Market by Kleine Fabriek. Het is de nieuwe vorm waarin de Nederlandse kindermodebeurs, die sinds 2005 gehouden wordt, nu wordt georganiseerd. In zomer 2016 werd de kindermodebeurs gelijktijdig gehouden met Modefabriek. Voor de komende wintereditie was onvoldoende ruimte voor die combinatie. Modefabriek vindt later in de maand plaats: op 22 en 23 januari 2017.