TOP

Trends spotten op 100% Mama Event in Rotterdam

Komend weekend staat er een inspirerende beurs op de agenda: 100% Mama Event in Rotterdam, waar je zowel voor je winkel als voor je collectie ideeën op kunt doen.

Inspiratie opdoen voor je winkelstyling, kennismaken met nieuwe bijverkoop- of kledingmerken en trends spotten. Dat kun je komende weekend doen in WTC Rotterdam. Op 12 en 13 november om precies te zijn, want op die dagen vindt het 100% Mama Event daar plaats.

 

Moeders

 

Het event is gericht op kleding en lifestyle en is in het bijzonder gericht op moeders. Die kunnen er kindermode, -accessoires en interieuritems shoppen, maar ook een cocktail drinken en tip & tricks krijgen over zaken als beauty, food, opvoeding en verzorging. Initiatiefnemer van deze beurs is Vanessa de Kock-Erasmus, ook eigenaar van kinderlabel Little Indians.

 

Kids meenemen 

 

Kids kun je natuurlijk gewoon meenemen naar deze beurs. Als je in alle rust wil shoppen, kun je je bloedjes naar de opvang brengen. Op het event is een speciaal ingerichte hoek, waar nannyservice La NouNou de opvang en het creatieve vermaak voor de jongste gasten van het Mama Event organiseert.

De openingstijden zijn van 10.00-17.00 uur. De toegangsprijzen zijn in de voorverkoop €5,00, online €7,50 en aan de deur €10,00. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis naar binnen.